Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrken

 

Mitt liv åter gått i baklås
så klart man dyrk tappat
känns likt existens förgås
trots jag lagat och lappat

tösen öppnade mitt hjärta
slog igen sitt eget och drog
guldnyckel göt om i svärta
ånyo vackrast framtid dog




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-29 10:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
kanske en mening i allt - romanser är inte sällan sååå kortvariga - men hoppas alltid på mer mer mer...
2019-10-31

  Öknens Ros VIP
Talande bild till talande text. Fina rim o rytm i texten.
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP