Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk och begrunda klokt!

 

Och,
När du vaknar med ett stort X på din dörr
Då vet du att du är besegrat för gott

Du har inget makt längre över någonting
Du har inget rätt att existera längre
Du har inget rätt tro som du själv vill tro

TÄNK INTE DUM!!!

Vargarna loppar amok i stan
I skogen
På havet

Jagar sitt byte
Våldtar och dödar allt i sin väg
Bränner och demolerar all historia

TÄNK INTE SOM DUM!!!

Kärleken ljuger stort
Demokratin ljuger ännu större
Religion och trofrihet är ännu en större lögnare

Du!
Och hur du tänker, tro, värderar lever, knullar etc
Är någon anans religions BYTE

Tänk aldrig dum och VAKNA!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-10-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP