Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är svartvitt.

det duggar inte. det regnar inte. det flyger runt små droppar i oregelbundenhet. det stormar inte. det blåser inte. det dansar runt löv i virvlande minicirklar. det är inte en färg på träden men heller inte många färger. vi är som färgerna på träden. dem som släpper taget för att komma igen. som backar tillbaka för att kunna ta sats.
vi är inte antingen eller. inga löv är i svartvitt. vi är allt och lite till.




Fri vers av Pippissyster
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-10-25 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster