Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fordman Hates Motel

 

Åter i rutt E20 syd
styrt ännu en gång
ser bilisters attityd
egoistisk och vrång

testade då via skog
istället ta mig fram
i grusad omväg tog  
rikt i rök och damm

rullade till sen kväll
där skyltar av emalj
diffust textats Motel
kände torrhet i svalj

gick nu mot dess bar
öppnade port steg in
inte en själ stod kvar
någon väste försvinn

trodde nån skämtade
otäck stämning inföll
tyckte vrede flämtade
dock jag lugnet behöll

nödgad då en läsk tog
ävenså nyckel till rum
föll där ihop samt dog
skriver därför postum






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 08:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Motell är mystiska ställen, det händer mysko saker där.

Fina rim o rytm i texten, bra skaldat!
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP