Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligheten i hybris!

Märkt av konstens styrka

I hybris hyllar vi alla Narcissister

 

Ödet spelar ut sitt ironi

Mänskligheten står handfallna

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-10-24




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-27 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hellre ödmjuk inför livet än hybris och att hylla det konstlade. Allt får sina konsekvenser.
2019-11-04

  marie ohlson
Kraftfullt!
2019-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-10-30

  lila fjäderblomman VIP
som vi sår får vi skörda...
2019-10-28

  AiA Maria den fria
Ord av vikt som väger tungt

Tack!
2019-10-28

  Åse Tropp VIP
Rakt, vaksamt och sant! Gillar.
2019-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
En text att fundera över...
2019-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hycklad tillvaro
inte mycket att ha...
Vad kan man göra
mer en dra, givetvis
den ej till sig ta...
2019-10-28

  Maria Sundelin VIP
Livet är ett irrbloss
Kramar
2019-10-28

  KattenKin VIP
Ja hybris är inte att leka med, ställer till det nästan som maskingevär, mejar ner folk som står i vägen.
2019-10-28

  Blomma-Stjärna VIP
Det är farligt med en mänsklighet i hybris
2019-10-27

  DavidM VIP
Rader för reflektioner.
2019-10-27

  ULJO
Tungt
2019-10-27

  StinaJ VIP
Tankeväckande text att fundera över. Bra!
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin