Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lagt kort ligger

 

Tänk man narrad
så lätt kan bli
storm ej bedarrad
jag den står bi

demoner och häxor
utdöms i straff
de ej lärt sina läxor
och håller klaff

falskt dess samveten
spelat ett spratt
domare än medveten
snart er tar fatt



 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-30 08:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
tänk så mycket rubriken din direkt gav mig en känsla av din berättarstil, ja du ger oss verkligen ditt avtryck, för oss läsare att känna igen... perfektamento!
2019-10-31

  Öknens Ros VIP
Snart Halloween och allehanda figurer knackar på och vill ha godis.
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP