Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet

Livet är till för att leva
Det är för kort för att slösas bort
Varje dag är en dyrbar gåva
Ta vara på den och gör det bästa av den
Fyll dagen med kärlek ,vänskap och glädje
Då får du många tevliga minnen
Minnen att se tillbaka på och njuta av
Att på ålderns höst kunna se tillbaka på dessa minnen är något att se framemot




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-28 08:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så rätt du har...mycket bra...
2019-10-28

  M.Eta
Livet ska vi vara rädda om idag, imorgon kan det vara för sent!
2019-10-28

  ULJO
Livet är för kort för att slösas bort. Så sant.
2019-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Många kloka livsråd i din fina dikt!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP