Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelmissbruk ( jävla torsk)

I de spelade färgerna mister hon poängen
Kontot är tomt och hjärnan urkopplad
Hon målar livet svart
Det skriker i hennes inre
Jävla torsk!
Din urblåsta fitta!

Skammen

Vanmakten

Speldjävulen

Slickar hennes styva bröstvårtor
Sätter pistolmynningen i hennes mun
Ser henne i ögonen
Trycker av
Medan han kommer ännu en gång











Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-28 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish