Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDLJUS - tanka

Rönnbärsklasarna

hänger lysande röda

stopptecken på träd

hindrar inte sidensvans

kör helst mot rött på vintern

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-31 18:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Haha.. underbart diktat om de vackra och glupska små liven !
2019-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert skrivet...ger härligt lysande bilder...
2019-11-02

  Niliboy
Ja, av de vackra rönnbären kan vi göra rönnbergsgele, å man blir glad av att titta på rönnbären på träden!
2019-11-01

  M.Eta
Härlig tanka!
2019-11-01

  ULJO
Kan rensa ett träd på nolltid.
2019-11-01

  Feliaxel VIP
Sidensvansarna är så vackra att se
2019-10-31

  Boel Lindell
Fint, Elisabeth! Sidensvansarna är ju för underbara när de samlas i stora grupper och kalasar på bär!
2019-10-31

  Solstrale VIP
så klurig och bra! den fastnade direkt!
2019-10-31

  Öknens Ros VIP
Vackra fåglar äter vintergodis.
2019-10-31

    Sefarge VIP
Se upp bara för leverskador
Av goda bär om jäsning
Kommit igång?
;)
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP