Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man fryser

Älskar hösten då man myser
Avskyr hösten då man fryser
Vill kramas då




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-30 09:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kramar värmer.
2019-10-30

  M.Eta
Brukar hjälpa!
2019-10-30

  ULJO
Jag föredrar kramar året runt. Varje dag.
2019-10-30

  Marita Ohlquist VIP
En varm och kärleksfull famn är en skattefri förmögenhet!
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP