Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krockkudde

 

Halt tänker jag
Och
Halta är vägarna i mitt hjärna

Orden!
Ord av olika slags och typ
Ord av en mångspråkiga hjärna

Ord av och ur amnesi
Av barnslighets typ och lektid
Av demens och ett annat liv

Ord som talar ungdomstid
Ord som låtsas sig som mandomstid
Ord av ålderdomstid

Ord som saknar mening eller betydelse
Ord som skapar en ny mening och betydelse
Ord som har, inte har att göra med språket

Ord som jag själv söker till mina texter
Ord som söker sig själva till mina texter
Ord som flyr bort mina texter och krockar med varandra

Halt är mitt hjärna
Halt glider visionen i mina texter
Halta är mina tankar

Krock!
En storkrok!
En blodig krock!

Omedvetet sker i tystheten i mitt huvud
Skapar kaos
Skapar förvirring

Vem var det som skrev texten?
Vem är det som sitter och skriver texten?
Vem var och är jag nuförtiden?

En stor krockkudde behöver jag!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-10-30 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP