Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Skakande

Jag tycker inte om när världen försöker bryta sig in genom min fasad,
blicka in genom mina fönster,
jag vill,
bara vara ifred,
skakandes i mitt svartvita mönster.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-31 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann