Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översiggivenhet en trauma ande


ser en utslagen trasig
översiggiven kvinna
i det inre

känner hennes
förtvivlan men ändå inte
tar henne i famn

hon har halkat utanför
det inre seendet
som om hon inte fanns

Vi ser och helar varandra till styrka




Fri vers (Fri form) av lila fjäderblomman VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-31 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om hur livet kan vara, underbart avslut!
2019-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är märkligt att definitionen av "utslagen" alltid handlar om bag ladies och uteliggare.
Man kan vara välbärgad med status och ställning och ändå vara utslagen.
2019-11-01

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, just så - bra!
<3-kram
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP