Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära medarbetare

Det är med stor sorg och stor glädje
jag idag måste informera er om följande:
Å ena sidan är ni värdefulla och viktiga
eftersom ni hjälper de invånare i staden
som inte klarar sig utan hjälp från kommunen
Å andra sidan är ni värdelösa och överflödiga
eftersom ni inte platsar i den strama budget
vi fått från politikerna i Alliansen
Därför är det med en tår i ögonvrån
och med ett leende i mungipan
som jag idag meddelar er
att era tjänster för kommunens invånare
är helt borttagna från och med januari 2020
Tack för allt oumbärligt ni gjort
och Gud va skönt att bli av med er!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-02 02:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om ett Sverige som håller på att rasa samman!
2019-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
bra skriftat - ja, vad är det med folk egentligen - vill vi ha klasskillnader och misär? - varför rösta ned ett stolt välfärdsbygge - som tidigare generation har kämpat för att bygga upp?
2019-11-02

    Sefarge VIP
Dubbla budskap!
Dels ska folk bo
kvar på landet
Dels ska all
service
dras
in
?
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP