Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Slag

Vi slår en tärning, ibland två,
jag hoppas på fyra,
men antar att du vill ha sex.
Duken är blommig,
glasen är söta,
dina ögon ler,
och vad som lever innanför mitt bröstben vet jag inte ens själv,
men det slår extra hårt ikväll.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-02 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann