Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Månen en apelsin av guld

Månen lyste som en guldapelsin i natten,
jag låg vaken,
klarvaken, fast jag borde sovit för länge sedan,
oroligt attackerad av ångest började jag fundera över hur luften andas uppe hos månen,
om han någonsin behöver sova och om han är lättväckt,
det finns så mycket som jag ödslar tankar på,
så mycket som egentligen är helt meningslöst att grubbla över.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-02 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert med månen som en guldapelsin!
2019-11-06

  BenGust VIP
Ödsla tankar på, behöver nödvändigtvis
inte innebära grubbel. Men när oro inträder kan frustration såsa till
tänkandet.

2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann