Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flora

 

Det var nog det

att han hade så

varma händer

som gjorde att hon

alltid återvände

 

En sådan värme

aldrig hade hon

känt den så

 

                                Denna kärlek

                                att älska så uppoffrande

                                hon försvann och blev en skugga

 

En förlorad kvinna

Flora

 

                                Flora den vackra skönheten

                                sitter på terassen

                                ser tiden passera

                                en gång fanns en ny tid

                                även för henne

 

Flora

händer kan tala om skönhet

när de smeker din kind

och väcka kärlek

 

kanske var det så




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-02 10:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i en liten längtans och sorglig ton!
2019-11-05

  Annie b'larsson VIP
Ja. vad är det som får oss att förlora oss i någon. Kanske att vi aldrig hittat oss själva och därför lätt går vilse. Tror det är jättevanligt. Så fort nåt liknar kärlek går vi dit...förstås. Det är så mänskligt. Om vi då blir svikna så är det som att vi går ännu mer vilse. Det kanske är då man ska stanna upp och börja umgås bara med sig själv. Lära sig vem man är och vad man vill.
2019-11-03

  Feliaxel VIP
Så vackert du skaldar
2019-11-03

  ULJO
Melankolisk kärlekspoesi. Lite annorlunda uppställt.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP