Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tid








av
ljus

och
mörker

famlar
tiden

om ännu
en

smula




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-02 12:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2019-11-05

  Solstrale VIP
Snyggt format i alla enkelhet!
2019-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt att fundera kring...
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo