Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt svarta katt

Godnatt svarta katt

Innan läggdags är du smutsig

Du skall sova nu

Sova och sakta renas

Renas ifrån dagens befläckande tankar

Tankar som är svarta

Så vi säger godnatt svarta katt

För imorgon blir du vit igen





Fri vers av LuukadeLuuna
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-02 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna