Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kär

När man är kär vill man kramas
Om man älskar vill man pussas
Alltid nära varandra vill man vara
Jag vill krama dig och pussa dig
Jag vill alltid ha dig nära mig
Älskar dig du är mitt liv




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-04 10:04



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Kärleksfull varm poesi om äkta kärlek.
2019-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Äkta kärlek, väl beskriven med ömma ord.
2019-11-04

  ULJO
Så fint skrivet om äkta kärlek.
2019-11-04

  M.Eta
Störst av allt är kärleken!
2019-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2019-11-04

  Solstrale VIP
Så vill alla ha en kärlek! FINT!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP