Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets virvel (Del 1)


I vårt liv,
blev alla personer främlingar.
Ensamhet och tråkighet förblev våra trogna vänner.
Ingen delar oron med någon annan.
Ingen försöker glädja de olyckliga.

Några av oss,
Väljer dyra mattor för att trampa på.
Hämtar vackra kvinnor som ska dansa framför dem.
Alla deras tankar går ut på hur de ska njuta på kvällen.

Andra,
Vaknar och använder sin dryckenskap endast för att begära ett gals till.
Han betalar sitt samvete och uppriktighet för en röd soaré.

På andra platser,
Dör barn av hunger framför sina föräldrars ögon.
Huset rivs orättvist över de bofasta.

Soldaterna badar i de oskyldigas blod,
medan ledarna visar sig som profeter.




Övriga genrer av Sindbad
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-11-05 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sindbad
Sindbad