Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar! (Del 3)

Min älskling…

Mitt liv och mina drömmar
Är för dig.

Min sorg och min glädje
Är med dig.

Min sjukdom och min kur
Är från dig.
…………………………..
Min älskling…

Dina ljud
Är mina finaste melodier.

Dina ord
Är mina sorgers balsam.

Dina leenden
Är mina skönaste önskningar.

Din belåtenhet
Är mina yttersta drömmar.

När du är med mig,
känner jag som om jag
Är kung över hela världen.




Prosa av Sindbad
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-03 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sindbad
Sindbad