Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar! (Del 2)

Mellan alla labyrinter
och utan förord,
befinner jag mig i det sötaste paradiset
Mitt emot finaste kvinnan.

Hon var vackrare än alla drömmar.

Hon värmare som solen
Och lyser som månen.

Hon var stillsam som morgonens bris
Och doftar som rosorna.
…………………………..
Du är min ängel
Och ingen annan än du.

Där är du min älskling
och jag har ingen annan, bara dig.

Jag besitter hela världen,
När jag håller dina händer.

Jag glömmer hela världen,
När jag är med dig.




Prosa av Sindbad
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-03 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sindbad
Sindbad