Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mig?

Hon frågade mig: Älskar du mig?
Jag sade:
jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig
Tack vare dig, älskade jag allting.

Jag älskade natten med tanke på
att den får det svarta från ditt hår.

Jag älskade månen med tanke på
att den får ljus och skönhet från ditt ansikte.

Jag älskade havet med tanke på
att det får hemligheter och charm från dina ögon.

Jag älskade rosor med tanke på
att de får den röda och goda doften från dina kinder.

Jag älskade honung med tanke på
att den är en smaksensation som kommer från dina läppar.

Jag älskade livet med tanke på
att du är i det.

Jag älskade det förflutna med tanke på
att du är minnesbilden.

Jag älskade det nuvarande med tanke på
att du finns i dessa stunder.

Jag älskade framtiden med tanke på
att du är allt vad jag kan önska.

Därför är du min älskling för alltid.
Är detta nog?




Prosa av Sindbad
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-31 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sindbad
Sindbad