Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följ ditt hjärta, din bästa hjärtstuga. Alltid har hjärtat uttalat sig bäst


HEM

Utomlands var jag som gäst
Men alltid är hemma bäst

Åter till min hjärtstuga som är bäst 

Där jag tryggt känner fred bäst

Alltid har hjärtat uttalat sig bäst




Bunden vers av MALVAA VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2019-11-05 08:03



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att lyssna på sitt inre hjärta ger kraft och bästa tröst, visar vägen in i livets smala gång!
2019-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lyssna till hjärtats röst!
2019-11-06

  Öknens Ros VIP
Hjärtats röst är den bästa.
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP