Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtan till väderomslag

Längtar efter vinterns friska vind
Hög och klar luft
Med gnistrande snö
Bättre än dessa gråmulna dagar
Med ständigt regn och blåst
Hoppas på bättre väder snart
Då vi går mot ljusare tider
Finns längtan till våren där
Underbara årstider vi har
Alltid något nytt att se framemot




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-06 09:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Det är som livet. För att uppskatta det vackra behöver vi det motsatta.
2019-11-06

  M.Eta
November och januari är värst. Men vi skulle antagligen inte uppskatta de övriga månaderna om det inte är mörker, rusk och kyla emellanåt!
2019-11-06

  ULJO
Bättre stabilt väder. Snö och kallt hör årstiden till.
2019-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen dina tankar och känslor!

2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP