Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tysta

Det är så mycket jag vill säga dig
Så många självklarheter jag vill dela
Löften jag aldrig kan ge röst åt
Vars blotta framviskning är oförlåtlig

I avskildhet formar jag ljudlöst orden
I tystnaden prövar jag att leva dem
Undersöker varsamt deras giltighet
Andas beröring

Förbjudna begär jag så oklokt livnär
Lättsinnigt formas det som eljest förtiges
I mörkret förebrår jag mig




Fri vers av saraca
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-11-06 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca