Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älven

I den friska älven landar jag
I ambition att förlora mig själv
Finner mitt väsen
Möts av min själ

Vill dras ned i älvens virvlande ensamhet
Strömmar av dårskap
Dyker
I hopp att förlora min medvetenhet

Jag vill bli full med dig
Låta älven fylla oss med sina djävulska strömmar
Kyssar av gåshud

Vill känna dina kölddarrande läppar
Över min nakna kropp
I älvens intensiva känslokyla
I kalla vattnet av verklighet




Fri vers av saraca
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-05-29 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca