Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofast

En enda jag fullt kan lita på
En enda trofast bundsförvant
Det är betungande att bära dig
Men du är med mig överallt

Om dagen vilar du i ledig sömn
Stundom vaknar du hastigt och vrider dig
När mörkret faller är du där som förr
Gäspande framför du ett anspråkslöst hej

Hela natten vakar du
Lämnar mig inte att sova i fred
Din trofasthet beundrar jag
Du, ångest, stannar orörd kvar




Fri vers av saraca
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-16 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca