Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din förnöjelse

Jag föll
För dig
Du log åt min blyghet
Njöt av min återhållsamhet
Vrålade tillfredsställd
Vände dig bort




Fri vers av saraca
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-11-08 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca