Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå,

sa jag
Panikångest är inte vackert

Du är vacker,
sa han

Stannade genom hulkningar,
tårar,
besinningslös skräck

Tills ångesten var förbrukad




Fri vers av saraca
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-08-18 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca