Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förljugen skönmålning

Du har en benägenhet, sa du
Att skönmåla verkligheten
Jag kunde inte förstå
Hur du menade
Jag hade för längesedan slutat tro
På lögnen jag förärat mig själv




Fri vers av saraca
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-06 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraca