Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slussar

 

I Strömsholms kanal
ett antal slussar
exakt tjugosex i total
på fin vy bjussar

ses längs Kolbäcksån
initialt Smebacken
i final Borgåsund från
båt eller landbacken

besöker ni denna trakt
paddla er blöta
kolla in all tjusig prakt
slår kanal Göta




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-07 22:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det finns många vackra vattenvägar i vårt land, här är ännu en. Beskriven med lika vackra ord.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP