Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

Tätt tätt nära på ser ingenting

genom dimman som faller ned

Närmare närmare kommer den skrämmande dimman

ger svar på allt i stunden av makalös drag

Motståndet tippa över

draget löser upp knuten

Dimman avslöjar allt når den mot rutan faller

grått grått ser ingentinng

Grips av lättnad när klarheten kommer tilbake

Dimman försvinner långsamt  bort.

Allt är spegelklart

Nu följer blicken med bort mot den starke horiosonten......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP