Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlös

Vara utan sina drömmar

är som förlusten att mista tryggheten i sitt liv.

All rikedom ger ingen mening. utan betydelse för någon

Bygga upp utvecklas 

Stötta upp muren som lätt rasas ned 

kjämpa igjenom ensam

som makroserna växer sig svagt överleva dagen

Drömmar går ikras

Livet bare faller faller ned på vägkanten.

Saknaden är så stor finna helheten gripa efter ett strå

Drömmar skapas på nytt

drömlös går från ingenting

till en liten styrka vilja resa bort

Skapa sin egen lilla värld

Utan förlora en del av enkla livet......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP