Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se och förstå

Se och förstå
Den unga kvinnan som läser
Dikter på Lava
Hon säger: jag är ensam
Jag är ensam, vem är med mig?
Vi förstår henne inte




Fri vers av krister
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-07-01 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krister