Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var 17 år och var i Skara, men det är en ny dag imorgon

Sista timmen är här
Och sista strofen spelas
Det låter så vackert
Och jag vill inte att det ska ta slut
För den påminner mig
Om när jag var 17 år
och var i Skara
Men det är en ny dag imorgon

också




Fri vers av krister
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-07-01 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krister