Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saturday night fever 1978

Balladen om Fredrik Pissråtta spelades
På Bögebacke Torg
en Junidag 1976
Mina föräldrar var där 1978
När de såg Saturday Night Fever




Fri vers av krister
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-07-01 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krister