Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamt .. slut på arbetsveckan.. Renskriv lite ord som växerfram på ett fik förra helgen.. Den här är till dig Pia!


Snö blommor

Du är som en vacker snö blomma,
snöstjärnor lr blommor
vilket
är lika
vackert
som bara du ..

Att låtas
förledas av förföras ...
IMP




Fri vers av danne //
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-08 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //