Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken slår till

När man blir kär vänds livet upp och ner
Man tror att det är lätt men det krävs mer

Förväntningar blir stora som hus
Fast man egentligen ville har lite bus

Förväntningar som kan krossa det fina
Alla fina drömmar precis som mina

Man ska vara rädda om kärlekens gåva
Men det gäller också att våga




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-08 13:08



Bookmark and Share


  M.Eta
Kärleken, fint att värna om!
2019-11-10

  ULJO
Kärleken behöver syre för att brinna underbart vackert
2019-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleken behöver hanteras varsamt för att kunna leva.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP