Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Familjeband

Ett familjeband
kan skapas med gener
kromosom för kromosom

Men det familjeband som är mest värt
är det som skapats med tillit och bekräftelse
att jag är sedd och förstådd

Och i det mest värdefulla bandet
spelar gener ingen roll
för det är i ordet som bandet skapas




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-09 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP