Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We dont need to hurry!

Some times a second can last for ages

And a decade can pass in a second

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-09

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-10 17:22



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Så sant som det är sagt
2019-11-18

  lila fjäderblomman VIP
även om vi kan mäta tiden så är den oxå subjektiv-häftigt!
2019-11-15

  Karina"Kia"
Att stressa fram i livets allt ger oss bara rynkor och livets tid går så snabbt så ett årtionde är passerat på någon sekund!
Skynda långsamt och låt livet ta sin tid och åldras med känsla och livslust utan stress!
Bra skrivet som får än att tänka till och livet går ju vidare!
2019-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok man!
2019-11-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det man gillar
fort bort trillar
men det man
ej vill ha tar
lång tid på sig
att dra, 17 också
att det alltid
så ska va´...
2019-11-12

  StinaJ VIP
Så sant.
2019-11-12

  Maria Sundelin VIP
Ja tid upplevs alltid relativt
2019-11-11

  ULJO
Visst är det så.
2019-11-11

  Angel of love
Så Sanna ord,
2019-11-10

    ej medlem längre
Åh så sant! Tiden kan vara så lång och ibland alldeles för kort.
2019-11-10

  Rise Little One
Clever thoughts!
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin