Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund till!

Har i en frekvent sekund bevittnat vårat avsked

Allt i ömsesidig respekt förstås!

 

Men inte än, inte just nu

Vi fortsätter att vara en liten stund till

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-09

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 405 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-11-10 17:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
När saknaden plötsligt blir uppenbar, och dröjer sig kvar. En sekund bara..en kort sekund!

Applåder!

2019-11-23

  Anna Nickolausson
Att värna om att ge lite mer tid, så viktig påminnelse
2019-11-18

  lila fjäderblomman VIP
att veta att man måste ta adjö... fast inte än. ibland är man inte färdiga med varandra - men man blir så småningom
2019-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta vara på och njuta av det som är!
2019-11-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dra ut på slut
ett givet attribut
man försöker med
allt även att på
tiden slå knut...
2019-11-12

  StinaJ VIP
Ett vemodigt avsked som inger hopp trots allt.
2019-11-12

  Alysse VIP
En text med många bottnar
som man kan relatera till
2019-11-11

  Maj-Lis VIP
Allt är föränderligt...så man kan inte veta var när och hur
2019-11-11

  Maria Sundelin VIP
Hoppet bor inom oss
Kramar
2019-11-11

  ULJO
Hoppet är det sista sim överger oss . Berörs
2019-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
fin o fyndig
tänker först på en parrelation
men sedan tänker jag på oss, på poeter.se -
ibland bevittnar vi att någon tar avsked
och vi som är kvar fortsätter att vara en liten stund till!
2019-11-10

  KattenKin VIP
Tufft, bara att njuta av det lilla som finns kvar.
2019-11-10

    ej medlem längre
Lite bitterljuv avsked. Vist kan det vara svårt att skiljas. Det är mycket mer tilltalande att njuta av nuet.
2019-11-10

  Karina"Kia"
Svårt att skiljas,man vill suga på karamellen,det goda en stund till !
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin