Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttigheterna

Jag är jämt så avig mot det där
(inreda, jobba jobb, och hälla upp ett glas till,
låtsas förstå, och Erik har bostadslån, och minst
trettiofem tusen i månaden, )
men hennes örhängen är solar
så jag sväljer alla nyttigheter
(och hon smakar drickyoghurt)




Fri vers (Fri form) av månsm
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-11 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm