Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskens fasa inför döden



Han somnade in.

Det finns som jag vet
inget liknande uttryck
på något annat språk.

Väldigt många svenskar
har sömnsvårigheter......




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-11 21:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
De är, Lottie, knasiga de också hahaha men associerar iaf inte till sömnen...vilket kan bli så ödesdigert för många
2019-11-12

  Lottie Ålhed VIP
Att gå bort är ett liknande uttryck...eller kasta in handduken (lite mer skämtsamt)
2019-11-12

  Gunnar Hilén VIP
Jag hör ofta om människors insomningsrädsla som om de tror att de inte ska vakna. Jag har hört "nukkui pois" ja.
2019-11-11

  Pirjo VIP
PÅ finska säger vi ; Nukkui pois.
2019-11-11

    Lena Staaf VIP
Är just svenskarna extra rädda för döden?
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP