Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min höst

Jag är som en höst dag.

Jag är som ett ensam löv

Jag är som en regndroppe

Jag är som en kall vind

Jag är som en mörk natt.

Jag är allt detta utan dig.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-11-12 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J