Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min värld. Aldrig.

Jag är dödstrött. På att ta in din nya klädsel.
Spets och velour. På dina vener.
Grått veckat underfodral kring dina genomvarma ögon.
Klädd men rädd.
Tomt blickande. Vänd.
Mot lysrör.
Du vet inte.

Men din röst, jag minns, den var våren och julen.
Nu stora tunga flingor falla. En dag i oktober.
Och jag tänker, gud vad det är ensamt här. I sorg.
Där jag är. Vid himlens torg.





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-09 01:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kan inte förbigå dig med tystnad. du kan det hära hantverket bra.
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP