Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kottens väg

Vaka min vän
liksom din fader Sargon
efter ett handfatshål
som jättarnas klack
lämnat kvar
sedan snöflod stod ny
och du lämnade tryggheten
i en grantopp
med ett jättesprång
för att sprida din säd
över dalen

Du väger av rymd
sedan du rotat dig fast
tills turen är din
att fukta din aska
med pinnjordens flöden




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson