Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd


En mus i mitt hus

Vaknar till av ett herrans liv
och kastar mig upp med bestämda kliv.
Jag undrar vad det är som händer!!
Har jag fått in ett odjur med vassa tänder?!
Jag skyndar mig att tända ljuset
men finner ingen i hela huset...
Plötsligt rafsar det till i tunnan
och jag kastar mig hastigt undan.
Jag smäller igen dörren till mitt rum
och sitter helt förstelnad och stum.
Jo jag har fått in en gäst i mitt hus...
och det visar sig vara en hungrig...


.... liten mus.




Fri vers av Pilträd
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-14 21:00



Bookmark and Share


  ULJO
Synd om den lilla musen. Ha ha.
2019-11-15

  Pilträd
Jo jag har lagt lite choklad i en bur
och håller tummarna för lite tur ;)
För jag vill inte göra den illa...
utan bara få den ut från vår villa :)

2019-11-14

    ej medlem längre
En ostbit kanske då gör susen
för den lille hemfridsbusen :)
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd