Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pappa är en pappa är en pappa...

 

 

Är du far till ett barn är du pappa

även om mamman inte vill veta av dig.

Glöm inte ditt barn för att straffa

din tidigare partner.

Jag känner vuxna barn som lider

för att deras pappa aldrig hör av sig.

Varför inte ge dig själv som julklapp

till ditt barn. Hör av dig!




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-15 13:58



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är tragiskt när föräldrar bara ser till sig själva och totalt saknar empati, även för sina egna barn. Det är lååågt!
2020-01-14

  lodjuret/seglare VIP
Utpressning är nog bara en del av att manipulera varandra... texter som får läsaren att fundera på saken, blir kanske senare som 'själva haken'. Gott är det att skriva om missbruk, oavsett hur det sedan än tar sig ut, om det nu gör det.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP